Välkommen måndag!

 2013-09-09    23:50:11   av:.
Idag är det måndag och jag har gått med känslan av att sommaren är slut, verkligheten är här och hösten är på ingång igen. Detta mycket för att Rebecca nu är tillbaka helt och fullt efter hennes semesterveckor och även för att vi haft praktikanter från Real Gymnasiet här - redan förra veckan var Emma1 och Emma 2 från tidigare år tillbaka på praktiken och idag hade vi två nya supertrevliga tjejer här! Dessa två ska vara här hela den här veckan och sedan kommande onsdagar det här läsåret! Superkul! :D Välkommen till teamet tjejer!
 
Dagen flöt på riktigt bra, bara nio hästar på stall, 11 hästar ute på bete och vi var för dagen 4 stycken som jobbade. Det säger sig själv att vi hann med mycket extra arbete, känns alltid skönt att veta i slutet av dagen :)
 
På kvällen anlände en ny träningshäst, en liten (men ganska högrest) kille på tre år som ska ridas in! En riktigt snygging som verkar vara snäll och glad!
 
Imorgon får vi besök av vår duktiga equiterapeut och  sen måste jag hinna med lite kontorsjobb innan dagen är slut - men det känns inte alls omöjligt med tanke på att vi även imorgon har hjälp av två duktiga praktikanter!
 
Även planerad uteritt under morgondagen.
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Designad av www.tinkas.blogg.se