Hopptävling i Sundbyholm för fröken Sparv!

 2013-07-30    22:50:48   av:.

Några bilder från min morbrors snälla fru Linn, som var på plats och fotade samt supportade Rebecca och Sparven idag på Sundbyholm. Tack för bilderna och för er hjälp hela familjen J!
 
Rebecca och Sparven var superduktiga och gjorde en fin felfri runda på en för Sparven enormt stor och rörig tävlingsplats! Grymt jobbat och Grattis till mina bästa tjejer!

Vecka 31.

 2013-07-30    01:10:12   av:.
Hej och hallå! Måndag igen, detta efter en helg och nästan hel vecka på Sundbyholm för Sanna Nilsson Dressyr Butikens del - vilken även slagit upp portarena för den helt nya webshopen på www.sannanilssondressyr.se !
 
Hästarna har skött sig exemplariskt hela helgen, bla så har Emma och jag har varit ute och galopperat i solen, Dorn har även han tränats ute och Dutchen har gått ganska tuffa dressyrpass.
Idag delade jag och Rebecca på motionerandet av djuren, hon hoppade Rulle, Danny och Freddy. Jag ansvarade för Dorn, Dutch och Emma och även de fick kliva över bommar. Till sist red vi ut på Sparven och Tintin i kvällssolen :)
Förövrigt har jag beställt kraftfoder idag och ägnat mig åt lite annat kontorsarbete, inte så kul men alltid lika skönt när det blir uträttat!
 
Imorgon ska Rebecca tävla Sparven i Sundbyholm, jag ska ha en lektion och motionera resten av djuren samtidigt som jag håller tummarna för tjejerna!
 
Nu säger jag god natt
Dorn och jag ute på tur, spanar in den framtida konkurrensen - Q verkar vara en stark rival till kungatronen!

Tävling på ERF.

 2013-07-28    12:02:00   av:.
'
 
Här kommer en film från när Emma och jag tävlade i ERF för några veckor sedan, vi red Msv C2 och vann klassen på höga 70 %!

WEBSHOP!

 2013-07-27    12:12:54   av:.
 
NU ÄR ÄNLIGEN BUTIKENS WEBSHOP IGÅNG!
 
Även ett helt nytt utseende på hemsidan gå in och kolla;
 
http://www.sannanilssondressyr.se/
 
screenshot från min mobil ;)

Tävlingsbilder på Emma och mig!

 2013-07-27    01:20:00   av:.

Lite bilder från tävlingen på ERF med Emma :)

Dagens sanning!

 2013-07-26    11:47:00   av:.
Hittade denna fina bild på Facebook, vackert och helt klart dagens sanning!

Dannyboy på terrängträning!

 2013-07-26    00:18:00   av:.

Dannyboys livs första terrängträning, han dök ner i vattnet från början men körde sedan fullt ös medvetslös genom vattnet som om han aldrig gjort annat :D
Duktiga duktiga häst!

Lekrioner och terrängträning

 2013-07-25    02:04:48   av:.
Idag har jag haft två lektioner för min duktiga elev Agnes, så härligt att se någon gå från klarhet till klarhet och utvecklas för varje lektion som går!! Lite motionering, trots att de flesta hästarna hade en lugn dag såhär mitt i veckan :) På eftermiddagen var jag och Rebecca iväg med Dannyboy på hans livs första fälttävlansträning, Rebecca red och jag agerade nån typ av hästskötare och moraliskt stöd. Danny skötte sig som vanligt grymt, bättre än vi vågat tro! Han är ju en pärla den där hästen och uppenbarligen en blivande fälttävlanstjärna!! Lite bilder kommer, jag kan dock inte lägga upp dom just nu.. Imorgon blir det besök på Sundbyholm där Sanna Nilsson Dressyr Butiken finns på plats!

Klockren!

 2013-07-23    11:42:00   av:.

Stolt!

 2013-07-22    15:21:25   av:.
Måste bara berätta hur otroligt stolt jag är över min duktiga elev Agnes som tillsammans med sin ponny igår fixade det anda kvalet till SM!!
Nu håller vi tummarna att kvalen räcker, men i vilket fall så är jag extremt glad och stolt över att de lyckats fixa kvalgränsen och det tycker jag även att Agnes ska vara!   
 

Stort Grattis till dig Agnes!!
/Din stolta tränare

Semesterdygn!

 2013-07-22    01:39:35   av:.
Mitt sista dygn har varit helt hästfritt,  jag har haft årets första semesterdag! Vilken extrem lyx! Känns dock bra att jag ska upp på hästryggen imorgon igen ;)
Malin (som jobbat idag) var snäll att fixa motionering på de hästar som hade något planerat idag, de flesta skulle dock vila då de fått träna på tidigare i veckan.
Pappa var fruktansvärt snäll att kvällsfodra både lördag och söndag, måste även lägga till att han lagat lilla latbilen som hade blivit lite sliten/förstörd i krubba och mellanvägg hos hästarna och han hade även ägnat sin lediga dag till att tvätta min bil både in- och utvändigt! Jag har helt klart världens snällaste pappa!
 
Nu ska jag sova några timmar innan det är tillbaka till verkligheten och mitt liv i stallet!
Lovar bättre uppdateringar i veckan som kommer, vad sägs som massor med bilder och nån video? :))
 
 
Sommar, semester och smultron.

Träningsbilder på Hernandez i Falsterbo!

 2013-07-20    00:50:03   av:.

Finaste Hernandez och jag tränar inne på hoppningens framridning under måndagen nere i Falsterbo :) 

Update.

 2013-07-19    00:57:48   av:.
Hinner knappt komma hem innan vi fick strul med Internet här hemma.. suck. Fixat nu iaf! :)
 
Alla hästar sköter sig superduktigt, extra guldstjärna till Emma som varit extra superglad efter det att vi kom hem, alla pass i ridhuset har hon presterat bättre och positivare än vad jag trott var möjligt! Tjugosjutusen byten i varje samt hundrafemtiotre piruetter, hon har bara velat göra Mer hela tiden, hur underbart arbetsglad kan man vara!?
Även guldstjärna till Dannyboy som varit och hopptränat med Rebecca och fick höra från den tuffa tränaren att han var "glimrande", det är inte illa ;)
 
Ska fixa massor med bilinlägg på  mina fina grabbar i Falsterbo, här kommer ett smakprov;
 
Jag och Hernandez!

Och nu ser jag fram emot tisdag.

 2013-07-16    02:13:23   av:.
Idag har det varit en fullspäckad dag, som vanligt ;) Började med att packa upp och tvätta som en galning, sjukt mycket grejer man smutsat ner under en vecka i ett varmt och dammigt Falsterbo!
Mitt på dagen lämnade jag för ovanligheternas skull mitt hem och var bland annat iväg och handlade mat för att fylla ett tomt kylskåp.
Väl hemma igen har jag och Rebecca motionerat ett gäng hästar, de var duktiga men vissa var lite vilda - kan ha att göra med deras semester när vi varit på resande fot :)
 
Måste även ge en eloge till de tjejer som kämpat på här hemma den sista veckan, "borta bra men hemma bäst" klingar ännu finare och kommer spontant när stallet skiner!
 
Nu är redan denna måndag slut och imorgon ser jag fram emot ännu en fullspäckad arbetsdag med massor med hästar att rida, kontorsjobb och ett par lektioner! Blir kanon!
 
 

HEMMA!

 2013-07-15    02:10:53   av:.
Nu är jag hemma efter Falsterbo 2013!
 
Det är alltid sommarens galnaste vecka på alla sätt, det är galet kul, galet varmt och galet mycket folk! Det sistnämnda resulterar i att mobilerna knappt går att använda, man kan för det mesta inte ringa eller smsa överhuvudtaget och jag har inte haft Internet sen i onsdags.. Handikappad man känner sig! Men inte ens det kan få en hästtokig tjej i Falsterbo under hästveckan på dåligt humör! ;)
 
I torsdags var det Dannyboys tur att inta den magnifika dressyrarenan och detta i brutal konkurrens i 7-års championatet! Vår prestation var okej, det är en svår bana att tävla på för de relativt orutinerade hästarna, detta märktes på Danny som i var spänd och lite ofokuserad.. Detta med min nervositet gav några exremt dyra missar, vilket vi inte alls har råd med i detta typ av startfält där inga poäng ges iväg gratis! 58 % blev det, i vanliga fall hade jag inte varit så nöjd med det resultatet, men i detta sammanhang känns det helt okej! Och vi tog inte ens sista placering i resultatlistan, det är en seger bara det ;)
17e placering på Falsterbos 7års championat år 2013!
Jag är så extremt stolt över att mi grabb och jag tillsammans har kvalat in till denna klass, att vara topp 20 i Sverige (med ett gäng Danskar på besök) är inte illa!
 
Resterande dagar har vi solat, kollat på fantastiskt bra dressyr, hejat på massor med vänner - framförallt Mattias! Jag har tränat på Hviderup, vi har beställt nyheter till butiken, käkat gott och umgåts med underbara människor! Vilken vecka, fantastiska Falsterbo bjuder alltid på minnen för livet!
 
Nu längtar vi redan till nästa år!
 
Men just nu, längtar jag bara till min egna mjuka och underbara säng! Godnatt
 
 
 
 

Första start på Falsterbo 2013!

 2013-07-10    01:02:29   av:.
Nu har jag och Hernandez tillsammans genomfört vår start i Falsterbo och jag är väldigt nöjd med lillkillen, han skötte sig bra trots att han var väldigt spänd.. Det är en extremt svår tävlingplats för de unga hästarna framförallt när de är fem och precis startat sin karriär! Och tillääggas bör även att konkurrensen i denna årgång är brutal, flera OS ryttare med magiska hästar med i startfältet! Det gör det inte lättare att slå sig fram men så mycket mer inspirerande sammanhang att delta i! Vi lyckades få till 65 % och detta trots en knappt befintlig skritt och en häst som tog typ två andetag på hela programmet ;) Resultatet tog oss inte till final i årets extremt bra startfällt, utan vi landade någonstans i mitten på resultatlistan. Men jag är iaf nöjd med min prins som kommer bli en fantastisk tävlingshäst i framtiden!
Passar på att tacka världens bästa team för grym support! Jag är otroligt tacksam över att ha er som stöd så att jag får uppleva dessa tävlingar!

Falsterbo!

 2013-07-09    00:11:32   av:.
Nu är vi på plats i Falsterbo och detta under en stor sol precis hela dagen! Kan inte bli bättre!
Red tre hästar på Hviderup imorse och vi åkte hit vid lunch och har sedan kollat av hela området samt att jag ridit Hernandez här på plats! Nu ska vi sova, imorgon är det dags för första start vid 15.08!
Uppdeterar mer imorgon :) natti

Emma och jag på ERFs tävlingar 29/6.

 2013-07-06    11:58:00   av:.
 
Vad tycks kära läsrare? Visst är hon fin! :D

Tävling i Mariefred.

 2013-07-05    19:39:33   av:.
Idag var det tävling i Mariefred som stog på schemat, en tidig morgon då klockan ringde redan vid 04.30.. Upp och knoppa två stjänor och sedan lasta allt om skulle med.
Jag startade Msv B4 på både Dannyboy och Emma, vilket i detstora hela gick bra!
 
Danny var lika duktig som vanligt, han är en pärla som alltid ställer upp! Jag gjorde dock en miss i ett byte vilket kostade en del och slutresultatet blev 65 %. Jag tyckte att han var duktig iaf och känsla var bra, nästa start är för oss i Falsterbo! :D
 
Emma startade något senare i klassen och hon svävade fram och presterade ett stort sett felfritt program, det fanns några detaljer att slipa på, men hon glänste verkligen! Hon är så fantatisk duktig!
Däremot visade denna start att dressyr är en myckt speciell och svår sport och att man inte alltid kan hålla med domaren, just i det här fallet tyckte jag att vi fick lite dåligt betalt men sånt är livet.. :) Resultatet landade på 68 % och det placerade oss påen 7e plats, så vi fick lite priser med oss hem :)
 
Tyvärr så glömde vi kamerorna hemma, men Rebecca var snäll och filmade med mobilen så det kanske jag kan dela med mig av!
 
Det är iaf sperkul att ha så fina och duktiga hästa att åka på tävling med, så tacksam för de! Även jättetack till Rebecca för all hjälp under dagen!
 
Mobilbild på Emma innan start, hon såg lite trött ut men taggade till när jag hoppade upp ;)

Lång dag..

 2013-07-04    23:59:31   av:.
Vilken extremt långdag det varit, väldigt trött efter att ha spenderat natten med Freddy.. Men nu är han pigg och kry igen,vilket är det viktigaste!
Har hunnit med att besikta lastbilen och visat häst för spekulanter och mycket mer.
 
Nu måste jag tyvärr krpa till sängs, tävling med Danny och Emma imoton i Mariefred och uppstigning är klockan 5!
 
Håll tummarna 9.02 och 10.48 är ni snälla :)
 
Bild på Emma och mig från i lördags :)

Träningsvärk och kolik.

 2013-07-04    01:15:09   av:.
Onsdag idag och typ hela stallet har haft träningsvärk,det är tufft att träna för Mattias!
Jag och Rebecca fick besök och hjälp av en vän vi namn sofia och detta var extra toppen då vi alla tre kunde rida ut tillsammans med två små grupper hästar. Första gänget var Emma, Danny och Malte och gäng nummer två var Rulle, Freddy och Tintin! Djuren var duktiga och klarade av att möta allt från traktorer till cycklister :)
Efter detta hann vi med lite longering och motionering i ridhuset.
 
Nu på kvällen har Freddy tyvärr haft kolik, jag har gått med honom i flera timar och han verkar piggare nu.. Jag är bara uppe och äter snabb (samtidigt som jag bloggar lite kort) och tänkte snart gå ner och kolla till honom igen. Hoppas att han är bättre då, så att vi båda får lite sömn inatt!
 
Sov så gott kära läsare!
 

Träningar för Mattias.

 2013-07-03    00:16:54   av:.
Nu har MJ varit uppe i två dagar igen, vi har tränat och tränat och tränat! Samt ätit underbart god mat som min syster lagat till oss, så bortskämda så!
 
De av mina pållar som tränats under dessa dagar är Dorn, Emma, Danny, Limbery, Perazzi, Rulle och Hernandez. De var alla duktiga, men extra guldstjärna till Dorn och Emma som varit riktigt fina!
 
 
Skumt nog är det dags att sova igen, massa jobb imorgon och ännu mer på torsdag.. På fredag är det tävling i Mariefred och till helgen flyr vi ner till Skåne igen för att fira sommaren på Falsterbo!
 
 

Första tävlingen med Emma!

 2013-07-01    00:03:14   av:.
Nu har vi gjort vår första tävling tillsammans jag och Emma! Kunde ju inte bli mycket bättre än på fantastiska hemmaklubben ERF!
Resultaten för dagen blev en tredje placering i Msv C1an på 70,9 % och vinst med 70,7 % i Msv C2! Nu kvalade för Msv B :) Bästa tjejen! 
 
Vill även säga tusen tack till världens bästa team, alla underbara människor som kom och hejade på oss och till ERF för lika fina tävlingar som alltid!
 
 

Har starterna är filmade och massor med fina bilder som jag ska visa er! :)
Designad av www.tinkas.blogg.se