Måndag och idrottsgala!

 2013-01-15    00:13:00   av:.
 
En riktigt bra dag idag, iaf så passar påståendet in på att det hunnits med en hel del - alla hästar som stog på motioneringslistan blev motionerade och detta innan fem! Händer typ aldrig att jag är klar så tidigt, men idag jobbade vi på extra bra och hade lite flyt :)
Var iofs inte "färdigjobbad" då heller, finns ju alltid saker att göra på en sånhär anläggning och denna kväll i form av en lektion för en duktig elev och sedan lite kontorsjobb med tex ny beställning av foder och strö.
 
Dutch hade en busdag idag, joggade honom lätt och han var fin men flög omkring lite förmycket ovan mark om man säger så ;) La in mycket övergångar för att få honom lite lydigare, vilket iof lyckades ganska bra - mellan hans explosioner!
Dorn var också duktig, lite väl het han med, men det känns bra att han vill så mycket - en bekräftelse på att han inte har ett dugg ont längre! Han är nu nästa helt rakoch jämn i sitt rölsemönster, nu känns det därför dags att börja med styrkan i samlingen igen - sagt och gjort, idag tog vi tag i lite passage/trav arbete! Han orkar ju inte så länge, men jag är nöjd med det lilla :)
De andra hästarna, Danny, Hernandez, Perazzi, Freddy och Sibell skötte sig fint de med! Rulle fick tyvärr vila då han trampat sig olyckligt i hagen och hade ett öppet sår - inget farligt, så det går nog att täna på igen imorgon :)
 
Kvällen har bjudit på idrottsgala på TV, stort tycker jag - skulle göra nästan vad som helst för att sitta där själv! Pappa hade lyxen att vara på plats, spänd på att höra vad han tyckte om hela kalaset!! :D
Synd att vår Silver-Sara inte tog hem Jerringpriset, men en andra plats är inte fy skam det heller!! Passar på att säga Grattis till fantastiska prestationer!!
 
Nu är det dags att fixa lite med den andra bloggen, glöm inte att kolla in secondhorsegear!
 
Bild lånad från google från kvällens idrottsgala!
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Designad av www.tinkas.blogg.se