Busy day.

 2013-01-15    23:35:02   av:.
Över 13 timmar i stallet idag, mycket att göra (- som alltid). Men det har varit en ganska bra dag måste jag väl ändå säga, trots det faktum att jag ä helt slut nu och att det har snöat massor precis heela dagen.. Vi har haft en ny praktikant från REAL gymnasiet här idag, mycket trevligt och en duktig tjej som nu ska vara här tisdagar framöver - toppen! :)
 
Har spenderat ganska mycket tid med telefonen intill örat, många samtal att besvara, detta ang saluhästar, träningshästar, foderleveranser mm. Skönt att ha fungerande mobil igen iaf (om jag inte nämt det så la min gamla av helt och hållet förra veckan och jag stog utan mobil nån dag innan jag fick igång en ny)!
 
Motioneringen av hästar har varit på topp, totalt 11 hästar har hunnits med under dagen - 9 ridna och 2 longerade.
* Dorn - joggades och gick riktigt bra, lite väl pigg kanske, men han gjorde två riktigt fina galoppombyten så han blev förlåten för sitt springande ;)
* Dutch - ett lättare dressyrpass med mycket galopp, serier och priuettarbete från St George och Inter 1. Han skötte sig och några piruetter blev superbra! Känns som om det börjar gå åt rätt håll för oss igen!
* Danny - joggades med lite extra tänk på övergångar och lydighet. Han var lika duktig som alltid min "lilla" grabb!
* Hernandez - dressyrpass, skänkelvikningar och förvänd galopp var i fokus. Snyggingen verkade lite trött, tror att det har med att göra att han växer just nu, men träningspasset gick ändå bra. Ingen wow känsla idag, men han är fin och ambitiös = rolig att rida jämt!
* Tintin - ett lätt joggingpass, men tempoväxlingar och mycket galopparbete! Dmen kändes fin för dagen :)
* Lisa -  som var lika snäll och ridbarsom alltid! Gjorde fina galoppfattningar och tränade på lite mer och större skillnader i tempoväxlingarna inom de olika gångarterna.
* Rulle - ett dressyrpass och han var fantastiskt fin! Skänkelvikningar, övergångar och förvänd galopp gick super bra för den nyblivna femåringen! Det är verkligen en underbar ponny!
* Bucke (träningshästen) - ett lättare dressyrpass, med fokus på tempokontroll och övergångar. Gick riktigt bra på slutet men var lite busig till en början! :)
* Freddy - longerades först och sedan skrittade jag två varv uppsuttet, ett varv med ledare Rebecca och ett varv "på egen hand"! Han är väldigt duktig och tar det här med ryttare på ryggen oväntat bra!
* Perazzi - longerades och var lika snäll som alltid!
* Sibell - longerades även hon, vild som hon brukar till en början, men travade riktigt fint på slutet av det lätta och korta passet.
 
Förövrigt så har dagen bjudit på ett snabbt besök av veterinär, lite kunder till butiken och en av Rebecca klippt häst. Imorgon ska Sibell på återbesök till Strömsholm, vi håller tummarna för att operationen get resultat!
 
Dags att fixa med secondhorsegear, sov gott gott folk :)
 
Dutch i snön, vi längtar efter sommar och sol!
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Designad av www.tinkas.blogg.se