Helt enkelt en underbar dag!

 2012-05-25    01:14:19   av:.
Ja, rubriken säger ju det mesta! Det har varit en grymt bra dag om ni frågar mig, så extremt fint väder med stor sol och riktig sommarvärme!
Rebecca och jag har motionerat flera av hästarna, bland annat blev det uteritt med Chicago och Danny - de var duktiga trots att Danny var lite väl överladdad, han visade dock väldig talang för piaff :P 

Var även ute i sommarhagarna länge idag, fölen var så mysiga så! Bell tyckte att det var så varmt att hon envisades med att duscha i vattenslangen. En 1åring som frivilligt badar i ganska kallt vatten ute i hagen, hon är så fantastiskt tam och smart som kan förstå att det inte är något farligt utan bara skönt med det där rinande vattnet!

Avslutade dagen med att hålla en lektion, vilket gick otroligt brajust ikväll! Så härligt att se när det verkligen "lossnar" för någon man hjälper, vilken belöning det är! Extra kul är det att denna tjej utvecklas så extremt mycket i sin ridning hela tiden och att hon precis fått en jätte fin ponny! Bättre avslut på en arbetsdag kan man inte ha!


Bell badar i hagen, söta lilla tjej!
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Designad av www.tinkas.blogg.se