Hästskötarrapport # 2

 2012-05-18    21:50:30   av:.

Hej allihopa, nu är det Malin bakom tangentbordet!

Som ni förstått är Sanna och Dutch iväg på tävling, så nu är det jag och Rebecca som håller ordning på anläggningen. Innan Sanna åker gör hon schema för varje häst vad den ska göra under tiden hon är borta. Så vi följer våra dagliga rutiner och sedan går efter scheman för hästarna, supersmidigt :)

Idag har varit en väldigt lugn fredag! Några av hästarna blev masserade av Annika på morgonen vilket dom verkligen gillar :D Sedan longerades några hästar och Rebecca joggade några på eftermiddagen.

En härlig stund om dagarna är när vi går till fölhagen - nyfikna små krabater! Dom vill bli klappade, kliade, masserade och gosade med - helst allt på samma gång! Inte jättetacksamt dock när vi skrubbade hela vattenkaret och fyllde på nytt fräscht vatten, så kommer tre små skitiga nosar och vill bada.. Och vips så var det lika skitigt igen ;)

Annars så rullar dagarna på såå himla fort! Äntligen börjar det bli varmt, och framförallt torrt i marken. Så igår öppnade vi upp "gräsdelen" av hagarna till alla hästar. Alla blev väldigt nöjda ♥


En arkivbild på lilla Q som inte är så liten längre..

Ja, det var några rader om vad som händer hos oss :) Fortsätt att hålla tummarna för Sanna nu, det gör vi hela tiden ! Lycka till nu Sanna, vi saknar dig här hemma och det är tomt i Dutchens box ♥

Hoppas ni får en trevlig helg!
Hälsningar Malin

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Designad av www.tinkas.blogg.se