Redan vecka sju.

 2012-02-14    01:05:24   av:.
Det känns konstigt att säga att allt är som vanligt, för allt är så långt ifrån vanligt, men ändå så finns det så mycket rutiner som följs och måste följas.
Idag har jag tex fått ganska mycket kontorsjobb gjort, fakturor, löneunderlag och massor med mailsvar (har dock en mängd obesvarade mail kvar, men man måste ju börja nånstans..) Red tre hästar och tre pållar longerades. Tjejerna jobbade även på super duktigt i stallet idag, extra creed till dom!
Även de dagliga besöken på Strömsholm börjar gå på rutin nu, stannar för det mesta på statoil påväg dit och köper några äpplen eller morötter åt min fina. Väl framme pratas det lite mer veterinärerna och klappas massor på Dorn. Gör några olika Biolight behandlingar och pussar, kramar, mutar, fixar, pysslar och pratar lite med stjärnan. Enligt veterinärerna gillar han verkligen våra besök "Han lyser upp lite när ni kommer, saknar er och känner sig väldigt sällskapssjuk vad det verkar".

Imorgon står det massor av ridning på schemat och sen ska jag självklart till min vackra och Biolighta.. Ja det är väl så morgondagen ser ut, det går på rutin som vanligt..
Jaja dags att sova lite kanske.

Var förresten på årets första tävling i söndags, Rebecca och Kaka hopptävlade. Fick super fina bilder som ni självklart ska få se, här kommer en;


Rebecca och EG Cauchy 12/2 2012



Vill även Tacka bästaste Carro för den nya designen här på bloggen, du är bara för snäll! Och så snyggt det blev!!
www.tinkas.blogg.se

 Julia - tävling i bloggen, samarbete med CF hästshop!

Verkligen fin design!

 2012-02-14    17:24:42     URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Designad av www.tinkas.blogg.se