Update.

 2011-01-20    00:02:00   av:.

Hej bloggen!
Hoppas alla ni läsare har det bra i vinter äckel vädret!?

Jag har inte haft något internet på anläggningen sen igår, vet inte varför men jag nöjer mig med att pappa lyckades fixa det idag :) Han är duktig min pappa!

I vilket fall så var gårdagen lång, så bloggandet hade nog blivit ganska förvirrat om jag kunnat skriva något på kvällen..
Fodring på morgonen och efter det en massa stalljobb då ridhuset var upptaget av byggarbetare. Kunde börja rida lite innan 16, då fick Marwin gå först - joggingpass med lite lydnadsträning, som nummer två tränades Danny - väldigt likt Marwin med mycket lydnads grejer, han behöver bli lite mer lyhörd.
Som trea för dagen gick lilla Kaka, han var duktig - ägnade nästan hela passet åt sidvärtsrörelser, tror han börjar fatta vad jag vill nu! :)
Sen var det Perazzis tur med ett dressyrpass, gjorde mest byen - galoppombyten och enkla byten. Direkt efter hoppade jag upp på lilla Rulle och styrde runt några varv i vårat stora ridhus, kan iaf rida i alla gångarter nu vilket jag tycker är duktigt av den lilla killen!
Red sedan tillridningsponnyn som gick mycket bättre än och vi gjorde dagen innan! :)
Avslutade med ett (ganska kort) dressyrpass på min stjärna Dutch, han var super fin när vi tränade på alla skolor i både trav och galopp, så jag gav mig ganska snabbt - fanns ingen anledning att nöta runt när han var fin från början!

Det blev många hästar motionerade på kvällskvisten, men jag tycker själv att jag jobbade på väldigt bra, fick även hjälp av Rebecca fram till 17.30 typ! Var iaf klar med ridningen vid 22, då fodrade jag, städade undan och s,örjde allt läder. (kändes nästan som om den 6 sadlarna och 7 tränsen skrattade åt mig när jag började smörjandet...) Det gick bra det med men var ganska trött när jag väl stupade i säng..

Idag var jag inne i stan på förmiddagen och red sedan tillridningsponnyn som efter det åkte hem, red även Perazzi och Danny och longerade Dutch och Marwin. De var duktiga allihop!

Imorgon ska jag till doktorn, blir nog inte så mycket ridning och stall överhuvudtaget faktiskt.. Kanske bloggar något, men det blir iaf en relativt hästfri dag.


Har hört massa snack om landslag och mästerskap de senaste dagarna och jag vill verkligen få chansen igen, det blir till att träna lite mer! ;)

Natti

 Saga

Du skulle vara awesome i landslaget!

 2011-01-20    19:14:40     URL: http://dreamsphere.blogg.se/
 Malin von Zweigbergk

Självklart ska du till landslaget igen! Du har ju Melvin som redan varit där och på toppen av det Dutch också! Kämpa på ! :D

 2011-01-20    22:51:59     URL: http://ekuriren.se/bloggar/hastliv
 Sanna

Saga; Tack så mycket, gud va snäll du är!! :) /Sanna

 2011-01-21    00:47:12
 Sanna

Malin; Ja, jag hoppas verkligen på det! Det ska jag och säger desamma till dig ;P /Sanna

 2011-01-21    00:48:17
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Designad av www.tinkas.blogg.se