Träning med laget.

 2010-09-30    20:00:08   av:.

Idag har vi haft träning hos oss igen, lika trevligt som alltid! Div 2 gänget var här och tränade för Pia Fälth, tror att alla var mer eller mindre nöjda. Jag är iaf mycket nöjd med mina två små killar! Tränade med både Danny och Perazzi - det är dom som ska få åka på tävling från mitt stall på lördag.

De var som sagt mycket duktiga idag och jag hoppas att de sköter sig lika fint på tävlingsbanan men vi tar det ändå bara som träning.. De är båda unga och orutinerade och ska inte behöva känna nån typ av press, det är vikigast att de tycker att det är kul!
Skönt att matte slipper känna nån press oxå faktiskt! :)

Tillbaka till idag; Tränade först Danny tillsammans med Jeanette och hennes Lea, bra för Danny att tränas med andra hästar i ridhuset med tanke på framridningen på lördag. Eftersom Danny är lite efter Lea i utbildningen så tränade vi lite olika saker men det gick ändå bra att ha samma upplägg - när tjejerna tex red inridningar galopp-halt-trav gjorde Danny och jag inridningar trav-halt-trav som i Lätt B programmet som han ska gå. Tränade mycket på att han ska vara helt lika i båda sidorna, blir gärna lite sne när han blir trött - han orkar inte riktigt sätta under sig jämt ett helt pass än.. Men han är ju bara 4 år. Mycket skänkelvikningar och tempoväxlingar samt övergångar med alla gångarter inblandade.  Känns att det är väldigt nyttigt för honom och han blir väldigt fin utav framförallt det sistnämnda arbetet!

Perazzi då - jo, det blev ganska mycket samma arbete med honom som med Danny. Inridningar, fast då från galopp såsom Lea, skänkelvikningar och en massa av dessa berömda övergångar! Tränade oxå en hel del på serpentinerna i galopp/förvänd galopp som är i Lätt A:3an - det är inte helt lätt och Perazzi som lärt sig byta så bra nu vill ju helst byta hela tiden (han gör det inte, men det känns verkligen att han vill)!

Imorgon blir det en sen kväll känns det som, två hästar ska tvättas och knoppas.. Inte en chans att jag går upp och gör det på lördag morgon, tror vi måste åka hemifrån vid typ 5.. Skulle behövt gå upp vid 2 tiden för att hinna göra det precis innan avfärd i så fall..inte okej! Man får helt enkelt hoppas på att de kan sova med knopparna i utan att rulla och klia sönder dom.

Nu ska jag skriva lite fakturor, eller iaf försöka. :)
Ha det bra så länge!

 Linn

Hoppas det går bra för dig imorgon Sanna!

Perazzi har gjort fina framsteg hemma hos oss iallafall och tagit hem lite priser. Ja, Käpphästen Perazzi alltså. Kram Cornelia, Mats och Linn

 2010-10-01    18:27:12
 Sanna

Linn; Tack så mycket för lyckönskningen. Haha, va roligt att hon oxå har fått en liten duktig Perazzi! Kram /Sanna

 2010-10-03    23:11:37
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Designad av www.tinkas.blogg.se