Söndag innan ny träningsvecka.

 2010-10-11    00:31:20   av:.
Idag är det söndag igen och imorgon börjar en ny vecka och denna kommer fyllas med träning - känns som om veckan efter det kommer starta med rejäl träningsvärk faktiskt!

Idag har jag fixat lite med Ullareds grejerna, har mycket kvar i påsar dock.. Får fixa mer med det imorgon.
Har även haft besök av en av mina små kusiner som har ridit på Benjamin, vet faktiskt inte vem som var gladas - ponnyn som fick massor av uppmärksamhet eller barnet som fick rida.. :D
Sen har jag ridit mina 4 pållar, Dutch gick ett riktigt dressyrpass och han gjorde bra ifrån sig. Började med att träna på dessa övergångar mellan galopp och skritt som vi ägnade hela dagen åt igår och med mycket bättre resultat idag än igår! Idag blev dessa snabbt riktigt bra och vi kunde då gå över till att träna byten och serier. Hästen var extremt duktigt på det idag :)
Lilla Danny fick träna som nummer två, han var lite springig idag men han var inte lika busig som han varit de senaste dagarna. Lite lugn och rolig dressyr fick han gå.
Melvin gick som trea, han fick tvärtemot de andra inte gå dressyr utan vi jobbade lite med galopparbete i låg och rund form.
Sist red jag Sibell, det gick ganska bra trots att vi inte känner varandra så bra än. Hon är dock extremt het, helt sjukt som hon springer! Men hon är väldigt fin, rör sig fantastiskt!
Tror dock att hon ska få vila nu snart, fram till att hon ska föla. Hon är ju så uppskruvad när man ska rida och det är ju inte bra för varken henne eller fölet om hon stressar upp sig för mycket.. :/

Lite planering;
* 11/10 Träning för Liane med två hästar.
* 15-16/10 Träning för Mattias med två hästar i två dagar.
* 17/10 Dressyrprogramträning på Vilsta.


Lilla lastbilen kommer användas flitigt denna vecka.
 Linn

Tack för en jättetrevlig eftermiddag ute hos dig Sanna med att rida på Benjamin och putsning av sadlar. Cornelia tyckte att det var kul att rida men hon var en aning trött efter två sena kvällar vilket märktes på slutet av em. Vi kommer gärna tillbaka och kan förhoppningsvis göra lite mer själva så vi inte behöver låsa upp dig och Lisa till att ta hand om Benjamin. Tack även till Lisa som tog hand om en pratsjuk Cornelia. Det är inte många sekunder som hon är tyst.

Kramar från Linn och Cornelia

 2010-10-11    16:12:59
 Sanna

Linn & Cornelia; Det var kul att ni kom ut som alltid! Ingen fara, ni är självklart välkomna! Kram /Sanna

 2010-10-15    22:35:36
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Designad av www.tinkas.blogg.se