Guldstjärna till oss!

 2013-06-28    02:14:55   av:.
Ojojoj, vilken dag! Vi har helt sjukt många bollar i liften just nu, kul men svårt att få ihop allt..
Förmiddagen ägndes för Rebecca åt stalljobbet och jag fick lov att lägga lite tid på kontoret och red Emma och Dorn. Sedan gjorde vi ett tappert försök att få tag på Yazz och Liam då det ska byta sommarhage, de har dock blivit lite förvildade efte 1,5 månad på bete och har inte gått att komma nära de senaste veckorna. På förmiddagen gick det åt skogen, precis som tidigare dagar.. men vid ett nytt förösk eftet lunch fick vi tag på Yazz och min pappa fick som tur var tag på Liam nu på kvällen! Så imorgon blir det nytt betessläpp för smågrabbarna, inatt får de sova i sallet för att vila upp sig lite extra och bli lite mer ompysslade än på betet :)
 
*
(Facebookuppdatering vid ca 11.00)
 
När man har överdrivet mycket att göra då är det magiskt att sitta upp i sadeln och bara andas ut, släppa allt runtomkring och fokusera på det man kan bäst och verkligen älskar! Att stallets drottning briljerar gör ju inte saken sämre! ♡ — i/på Sanna Nilsson Dressyrcenter
 
 
Emma, stallets drottning.
 
*
 
 
Under dagen hade vi en provridning inbokad :) Allt gick bra och fyrbeningen var lika fin och duktig som vanligt!
 
Efter detta körde vi rally till Vilsta då det ska vara dressyrtävlig där på lördag och vi lovat att hjälpa till att bygga dressyrstaketena, de gick bra men tar som alltid lite längre tid än man tror - klurigt det där med att få det jämnt och rakt ;)
 
Sedan vid 19.30 tiden var vi påväg hemåt för att motionera ytterligare 6 hästar, hela gänget bestog utav; Freddy, Sapven, Danny, Limbery, Hernandez och Rulle! Alla var riktigt fina faktiskt, de tre första hoppades och de tre sista gick dressyr :)
 
*
(Facebookuppdatering vid 22.00)
 
Varför nöja sig med att bränna ut en, när man kan slå två flugor i en smäll så att vi kan vara utbrända tillsammans?! ;)
Klockan är 22 och vi har tre hästar kvar att motionera.. Ute börjar det skymma, vi väntar för tillfället på att kvällsbevattningen ska bli klar i ridhuset, hästarna kollar på oss som om vi kommer från en annan planet och fröken pitbull har gett upp för länge sen - jag tror iaf att vi får en god natts sömn (de få timmar som blir kvar innan klockan ringer på nytt)!
— med Rebecca TenserSanna Nilsson Dressyrcenter.
 
*
 
 
Sist men inte minst var det dags att smörja allt läder som användts under dagen, vilket var en hel del kan jag lova!  
Härligt nog har Emmas nya sadel även kommit hemskickad från Jimmy Sadeldoktorn idag!  
 
Frågan är om man kan vara kär i en sadel?
 
 
Nu är det dags att sova, äntligen! - efter en dag där jag och min bästa vän varit igång och jobat i 18 timmar! Guldstjärna till oss måste jag säga!
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Designad av www.tinkas.blogg.se