Bra dag.

 2012-08-31    00:11:00   av:.
Det har hänt mycket idag, jag var inne i stan på förmiddagen en sväng och uträttade några ärenden.
 
Hemma har dagen sedan rullat på i en rasande fart, massor av hästar att rida, besök av veterinär Rådeberg och sen avslutade jag med att hålla lektion för en mycket duktig elev - topbra avslut på en bra dag! :)
 
Nu är det dags att sova för mig, godnatt kära läsare.
 

Bjuder på en bild från  tidigare i somras när jag myser med världens finaste Liam.

Vilken dag.

 2012-08-30    00:12:37   av:.
Ja herregud vilken dag det har varit, måste säga att jag och Rebecca har jobbat fantastiskt bra idag. Vi har hunnit med allt det vanliga med fodringar, utsläpp, insläpp, mockning och hästarnas motionering plus att vi har tvättat och skrubbat precis hela stallet - alla 20 boxar! Vi är båda helt slut, även hundarna som varit med och plaskat i vatten hela dagen ligger helt utslagna här brevis mig i soffan, det tar på krafterna att städa ett stall! Men såå skönt att det är gjort, jag älskar att ha rent och fint omkring mig och i detta fall rent och fint omkring hästarna!
 
Alla hästar är pigga och glada och verkade nöjda över att få vara ute i hagen lite extra länge i dagens soliga väder då vi städade. :)
Nån dag inom en snar framtid har jag tänkt att lägga på min Dorn en sadel och testa om han accepterar att ha mig på ryggen igen, att börja och skritta lite uppsuttet är nästa steg för att se om han håller för träning - ser fram emot detta med skräckblandad förtjusning!
 
Förövrigt så drar jag och Mattias ut på turné nästa vecka, mer info får ni snart veta, inget är 100 % säkert än vad jag vet.. Men som det ser ut nu så blir det ett gäng riktigt roliga dagar på resande fot för vår del! :D
 

Två av våra fina boxar, som nu är lika fina som när de var nya (nästan). :)

Film på fina Danny.

 2012-08-29    00:20:12   av:.
Här är en film på min fina Donegal Danny, som just nu är till salu!
6 år gammal valack på ca 174 cm som har startat på Falsterbo som både 5- och 6-åring, han har vunnit samtliga av sina starter i Msv B detta år och går från klarhet till klarhet! Tränas för att starta Msv A/St George efter årsskiftet. Perfekt för en junior eller young rider, han är otroligt lättriden och snäll!
 
 

Uppdatering om Sparven.

 2012-08-27    23:55:00   av:.
Utlovade ju bilder på vår fina Sparv, hon har verkligen förändrats de senaste 5 veckorna - till det bättre!
 
 
 
För 5 veckor sen såg hon ut såhär..
 
 
Visst ser hon mycket bättre ut efter sin dryga månad hos oss!? :)
Tror och hoppas att hon trivs lika bra med oss som vi gör med henne!

Hel söndag i stallet.

 2012-08-27    00:08:00   av:.
Dagen har spenderats i stallet, har egentligen inte gjort så mycket utan mest gått runt och pysslat och myst! Så härligt att vara istallet igen!
Lite nytta har jag dock gjort, fixat med massor med tvätt och ridit min underbara Dutch och lilla fina Rulle - de skötte sig mycket bra men hade lite för mycket spring i benen.. Rebecca har även hon haft hästabstinens och spenderat dagen i stallet, hon red Kaka och sin Tintin vilket även det gick bra!
Förövrigt så fick Sparven sitt allra första bad någonsin, det gick som en dans, hon är så otroligt snäll och duktig med allt! Imorgon planerar vi att fota henne efter vi är klara med allt arbete. :)
 
Imorgon drar en ny vecka igång och jag kommer självklart ägna den åt mina underbara fyrbenta!
 
Min snygging får fylla ut detta inlägg. :)

Tillbaka i verkligheten!

 2012-08-25    13:18:14   av:.
Nu är jag hemma i den fantastiska verkligheten bland hästarna, ni anar inte hur mycket jag saknat mina djur!
 
Jag måste dock säga att två veckor i Grekland har gjort mig gott, jag behövde några dagars vila och ett gäng dagar utan "måsten" med fokus på annat än jobbet. Vi har haft det jätte bra, med stor sol, bad, fest, dans, fantastiskt god mat, shopping och när hästabstinensen var som störst åkte vi och hyrde hästar för härlig galopp på stranden!
 
Men hur underbart det än var med semester så har jag längtat hem massor, till hästar, hundar och familj framförallt!
Så fort jag anlände hemma var det ett måste att andas in lukten av häst och gå ner och mysa med alla mina fyrbenta! Borta bra men hemma bäst.
 
Här hemma har allt rullat på som vanligt, alla hästar är pigga och glada (några som bland annat Dorn och Dutch kanske är lite vääl pigga)! Jag har hunnit se att många av er har kommenterat och frågat om Sparven och hon mår bra, hon har verkligen gått upp i vikt under de senaste veckorna! Det är så härligt att se, hon har mycket lättare att äta nu ochhar som sagt blivit mycket finare i kroppen - ska ta lite bilder så fort vi kan så ni får se :)
 
Hoppas förövrigt att ni gillat alla de inlägg som publicerats här under tiden jag var borta, ska kolla igenom alla era kommentarer!
 
Nu ska jag ner och rida!! :D
 
Mitt älskade hem.

En tillbakablick till Strömsholm 2011.

 2012-08-24    09:25:00   av:.
 
Många av er har säkert sett denna film förut, men för er som inte har det så visar jag den igen! Min fina stjärna och min bästa tränare!
 
 

Några bilder från SM 2012.

 2012-08-23    11:21:00   av:.
Här kommer ett par bilder från Kågeröd och SM 2012.
 
 
Det  blev inga super bilder, men det gick ju inte så bra för oss så det kanske inte är så konstigt.. Bättre med några än inga alls :)

Sparven.

 2012-08-22    15:57:00   av:.
Det gör ont i mitt hjärta, jag ser helst inte på dessa bilder.. Men en bild säger mer än tusen ord och vår lilla Sparv tycker jag förtjänar att få "berätta" sin historia, det är inte alltid lätt att vara ett djur´- inte ens i ett så rikt land som Sverige. Tyvärr så finns det så många idioter som inte borde få ha djur!
 
Såhär såg Sparven ut innan hon kom till Sverige, bilden är tagen i juni.
 
En kort tillbakablick, i början av juli hittade jag av en slup en hästannons på internet dom fångade min uppmärksamhet. Det var ett fint toppstammat hoppsto nyligen importerat från Holland till ett mycket lågt pris. Hästen fanns i Markaryd och eftersom att jag var väldigt nyfiken om vad det var för häst och varför den såldes så billigt bestämdes det att vi påväg hem från EM, i slutet av juli skulle stanna till och titta på henne då vi ändå passerade. Jag måste säga att det var tur att vi gjorde det!
Sparven var så mager och nertagen att det vände sig i magen på mig. Hemskt att se att ett stackars oskyldigt djur behandlas på ett sådant sätt!
Eftersom hon var så illa däran så kunde hon omöjligt köpas in i företaget som en "investering", anblicken av henne gav en tveksamhet om hon ens skulle överleva. Hade inte hjärta att lämna henne där så jag och Rebecca - hästskötare och bästa vän - beslutade oss snabbt för att skrapa ihop alla våra sparade pengar och köpa loss henne.
 
Väl hemma i Lista, kom vår veterinär Rådeberg ut och undersökte henne, hon var långt ifrån frisk pga hur extremt undernärd hon var, men hon var inte halt. Dock så kunde Rådberg konstatera att någon människa raspat sönder precis hela munnen på vår stackars häst - vilket gör det ännu svårare för henne att få i sig någon mat även då det äntligen erbjuds!
Sparven har alltså under sin månad i Sverige, troligen inte fått varken mat eller vatten, lägg sedan på att människan som behandlat henne på det sättet även har skadat hela hennes mun - vilket kommer påverka henne i några månader till innan det läker ordentligt. Hon verkar som tur är inte ha jätte ont utav skadorna i munnen eftersom hon heela tiden försöker äta så mycket hon kan.
 
Som sagt, en bild säger mer än tusen ord, så här får ni  ett gäng (på dessa hade hon ändå piggnat till efter att ha varit hos oss ett par dagar);
 
 
Som ni ser på bilderna ovan är hon hemskt mager, väldigt uttorkad och torr i alla slemhinnor och runt mulen, hennes hovar hade börjat ruttna och hon var svag och orkade knappt stå och gå.
Jag mår dåligt av att se dessa bilder, men jag är så glad över att vi kunde rädda henne och ge denna sötnosen en andra chans! Världens finaste lilla sparv!

Film på min stjärna för några år sedan.

 2012-08-21    14:32:00   av:.
 
Detta är filmat för några år sedan på Djursholms Ridklubb, Dorn var bara 8 år och det var hans först år son Grand Prix häst - visst är han otroligt duktig!! Vilken gång och enorm vilja min fina stjärna har! Jag hoppas så innerligt att han blir bra från sin skada och att vi nångång kan träna tillsammans igen!

Sista bilderna från EM i Bern!

 2012-08-20    11:06:00   av:.
Bilderna ovan är från våra träningspass på framridningen.
 
Bilderna här är från vårt lilla "torg" i stallet, där vi hade fixat allt blå-gult och just på dessa bilder firar att jag, Elin och Filippa gått till final! :D
 
Några fler av alla fina sponsor grejer jag fått i samband med EM! Från Mountain Horse är jag fått två schabrak, tävlingstoppen och t-shirter ovan, "Sverige" jackan på bilden, två par ridbyxor och ett par syövlar! Tack så jätte mycket för allt!!

EM invigning!

 2012-08-19    11:44:00   av:.
Alla svenska tjejer var snyggt klädda med en topp och kjol från vå snälla sponsor Gina Tricot! Tack så mycket!
När mästerskapet invigdes sp släppte alla länder sina ballonger till skyn, mycket fint!
 
Det var alla bilder från invidningen av EM 2012  i Bern, som sagt stort tack till Gina Tricot för sponsringen!

Träning på EM 2012.

 2012-08-18    17:43:00   av:.
 
Detta var vår träningstid på tävlingsbanan på tisdagen och här ovan ser ni ju den stora bildskärmen med dressyr filmer som skrämde slag på hälten av alla hästar..
 
Vi Tckar även här Förbundet för våra snygga T-shirts och sponsorn Mountain Horse för de fina schabraken!
 

Veterinär besiktning på EM 2012.

 2012-08-17    10:20:00   av:.
Jag och Dutch.
Tove och Dawson.
Elin och Donna.
Jag och Dutch igen.
Marina och Beckham.
Lisa och Chock.
Alla svenskar!
Min vackra stjärna i Sveriges färger!
Dutch och jag.
Fina killen!
Jag fick beröm från Jan Brink att jag "visade häst mycket fint", bra det! :)
Efter veterinär besiktningen tog vi en "Sverige-bild" på alla EM deltagarna!
Även en med ännu mer Sverige-touch! Överst sitter Tina, en utav våra lagledare. Andra raden från vänster: Elin, jag, Tove och Lisa. Främre raden från vänster; Marina, Mathilde, Amalie, Filippa.
 
Vill även passa på att Tacka förbundet för våra fina tröjor och vår sponsor Gina Tricot för shortsen!

Bilder från Hagen.

 2012-08-16    11:14:00   av:.
Här kommer några bilder från en framridning i Hagen, tror inte att jag kommit ihpg att visa dom än...?
 
 
Fantastisk famridningsbana, extremt vackert! :)

Film från Hagen 2012.

 2012-08-15    14:39:00   av:.
 
Film från andra starten i Hagen på den internationella tävlingen med "Future Elite Challenge" tidigare i somras. Jag vet att filmandet inte alltid är på topp, men pappa var nog nervösare än jag skulle jag tro ;) Och visst är det bättre än inget!?

Bilder från Lista i maj 2012.

 2012-08-14    16:30:00   av:.
Här kommer ett gäng ovisade bilder. :)
 
Sibell och Rulle.
Kaka.
Lilla Q.
Aliss.
Fina fridfulla dräktiga Lisa.

Hästskötarrapport #1

 2012-08-13    21:40:54   av:.
Hej allihopa, Malin här !
 
Nu när Sanna är på välförtjänt semester är det jag som håller ställningarna på anläggningen :)
 
Planen för hästarna nu när Sanna är borta är att de flesta vilar eller bara motioneras lite lätt. Tex Dutch som har haft en lång tävlingssäsong vilar, medan Kaka som ska säljas motioneras lite lätt :) Utöver detta blir det såklart en massa mys och pyssel! Dutch borrade ner huvudet i knät på mig idag när han stod på vibben, det var sååå skönt att bli kliad mellan öronen - han är verkligen en riktig livsnjutare!
 
Dorn promeneras som vanligt och trivs verkligen i sin hage med en massa gräs i! Han älskar sina promenader och brukar även lägga sig och rulla mitt i ridhuset, han tycker verkligen att det är skönt och han ser så rolig ut haha ;) Idag var även hovslagaren här så han fick nya skor.
 
Sparven blev även hon fin om fötterna! Helt otroligt hur en häst som varit i så dåligt skick kan vara snäll som en lammunge...
 
Imorgon kommer de flesta hästarna få lyxbehandlingar av Annika. Dom njuter verkligen av hennes behandlingar och massage :)
 
Ja, som ni märker är det full fart på stället även fast chefen är på semester ! Är det något ni undrar över får ni gärna skriva en kommentar eller två, jag kommer skriva några rapporter då och då tills Sanna kommer hem :)
 
/ Malin
 

En arg elefant!

 2012-08-13    16:13:00   av:.
 
Den här bilden är tagen i maj och jag kan inte sluta skratta när jag tittar på Lisa i bakrunden, hon var fortfarande dräktig och ruskade på huvudet pga insekterna.. Men hon ser ut som en förbannad elefant!  Började skratta så fort jag såg bilden i kameran och tycker fortfarande att det ser lika roligt ut!

Film på Kaka.

 2012-08-12    14:47:00   av:.
 
En ihopklippt film på Kaka, visst är det en fantastisk ponny!! Filmen är tyvärr inte helt ny och gör inte honom inte helt rättvisa då han kommit ännu längre i sin utbildning nu men jag tycker iaf att det är roligt att visa er den :)
Han är förövrigt till salu om ni vet någon som söker en elitponny!
Maila mig isf på [email protected]

Tainted Love SN.

 2012-08-11    15:08:00   av:.
Jag har nu beslutat ett namn till årets lilla fölis.
Han är tuff, kaxig, vild, älskar uppmärksamhet och bjuder gärna på en show! Därför får han namnet Tainted Love SN från låten "Tainted love" av Marilyn Manson.
 
Jag tyckte även att detta namn passade hans stam då han är e: Tuschinski u: Lotus Elise ue: Lambourgini.
 
Tainted Love SN har redan fått många smeknamn så som; Gangster'n, Rockstjärnan, men framförallt kallar vi honom för Liam - gangster Liam. Han är iaf världens härligaste och modigaste lilla sak och jag älskar honom verkligen!!
 
Tainted Love SN.
 
Gangster Liam!

Tack!

 2012-08-10    23:52:00   av:.
Ännu fler snälla människor har länkat till vår blogg www.secondhorsegera.blogg.se och självfallet återgäldar jag tjänsten!
 
Jenny Magnusson
http://jmdressyr.blogg.se/2012/july/bloggtips.html#comment
 
 
Emma Johansson
http://emmarosanna.devote.se/blogs/21183548/en-mycket-bra-sida-bloppis--.htm#WriteComment
 
Stort Tack till er! Hoppas att det var okej att jag lånade bilder från era bloggar :)
 
Länka till www.secondhorsegear.blogg.se du med och meddela mig sedan så får även du en länkning här! :)

En liten film.

 2012-08-10    13:40:00   av:.
 
 
Här kommer en liten film från när jag och Dutch tävlade i Hagen, Tyskland i juni i år. Det är bara ett kort klipp eftersom kameran tyvärr dog efter ett tag, men tänkte att ni kanske ville se det ändå :)

Semester!

 2012-08-09    13:24:00   av:.
Nu åker jag, semester i två veckor på Kreta! Det ska bli så underbart skönt!! Ännu härligare att komma hem med laddade batterier sen, det kommer nämligen hända mycket spännande saker för min del i höst.. Längtar efter att få uppleva och berätta! :D
 
 
När jag ligger och njuter av värmen på denna strand så har jag självfallet fixat att så att det kommer upp tidsinställda inlägg till er här på bloggen, snällt va!? Det är massor med bilder och flertalet videoinlägg plus lite annat smått och gott - hoppas att det faller er i smaken, kommentera gärna :)
 
Ha det så fantastiskt bra nu alla kära läsare, vi ses och hörs!

Fina hästar och semster imorgon!

 2012-08-09    00:02:00   av:.
Hästarna springer på fint hemma, inga problem alls :)
Idag tog vi bort stygnen från Sparvens operation, jag tyckte att såret såg mycket fint ut - hoppas att läkingen fortsätter på samma fina sätt som det gjort hittills! Måste tillägga att det är helt otroligt hur snäll hon är, hon var ju praktiskt taget ohanterad när vi räddade hem henne och den lilla kontakt med människor hon haft kan inte varit god - som tex att någon raspat sönder hennes tänder osv.. Men hon verkar förstå att vi inte vill henne illa, hon gnäggar så fort någon går genom stallet och står gärna och myser en stund om hon får möjlighet! Och nu när vi kröp omkring runt hennes bakben och tog bort bandaget, tog bort stygnen, tvättade såret, lindade på nytt bandage mm. så stog fröken som ett ljus - såå himla duktig!
 
Jag och lilla Sparven.
 
Nu ska jag fortsätta packa, vi åker imorgon :)
Sen säger jag God Natt!

Nån som letar ny häst eller ponny?

 2012-08-08    00:07:01   av:.
Både min fina Danny och den enormt talangfulla ponnyn Kaka är just nu till salu! De är 6 år båda två och har redan fina tävlingsresultat!
 
Donegal Danny, som vunnit samtliga starter han gjort i Msv B, detta är en underbar tävlingskompis!!
 
EG Cauchy, "Kaka", d-ponny som verkligen är en dubbeltalang - denna ponny kommer gå långt!
 
För mer info mejla mig på; [email protected]
 

Hit och dit, fram och tillbaka.

 2012-08-07    00:51:00   av:.
Det är lite stressigt just nu, som vanligt alltså - fast ändå rörigare än det brukar,  men tänkte lugna ner min framfart lite med ett inlägg här.
Vi kom ju som ni vet hem från SM igår, jag vet inte riktigt hur jag ska göra med att förklara om tävlingen.. Det finns mycket att berätta om, men allt är inte positivt och jag brukar passa mig för att vara för negativ så här på bloggen - jag vill inte provocera eller trampa någon på tårna. Det är en sak att framföra kritik öga mot öga och en helt annan att göra det i skrift. Och som sagt, jag vill inte sprida negativ stämning.. Hm.. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra?
 
Byter ämne för stunden iaf;
Jag tar som jag nämnt nångång förut, semester på torsdag och det ska bli såå skönt! Två veckor utan "måsten" i sol och värme är precis vad jag behöver!
Det är dock alltid lite jobbigt när jag ska resa bort, jag är liksom spindeln i nätet och håller i alla trådar här hemma och när jag ska bort så måste allt planeras in i minsta detalj för att nätet ska hålla ihop under tiden.
Först och främst ska det schemaläggas så att det är någon av hästskötarna som jobbar alla dagar - de måste vara här så att allt med hästarna fixas. Sen ska någon sköta kvällsfodringarna som jag alltid fixar själv annars. Ett schema  över hur hästarna ska motioneras ska göras, vilka hagar som ska användas, täcken för alla möjliga och omöjliga väderlekar i två veckor framöver ska hängas fram och om hovslagare eller liknande kommer så måste detta förberedas.. Mina listor blir långa kan jag säga!
Men jag tror verkligen att det kommer att vara värt allt det här extra arbetet när jag väl kommer iväg!
 
Sen ska jag försöka att fixa några tidsinställda inlägg som kommer upp här på bloggen när jag är borta - så att ni inte saknar mig alltför mycket ;)
 
Det som gör början på denna vecka ännu lite stressigare är ju för det första att hela stallet ska skötas som vanligt - alla "dagsverken" måste ju göras, fodringar, mockning, kontorsjobb, motionering av hästar osv. Sen rör det även ihop sig mer för att jag precis kom hem från ett meeting, all packning ska tas ur lastbilen och mycket ska tvättas. Det har varit sjukt mycket packande i och ur lastbilen detta år!
 
Hästarna mår iaf bra, Dorn skrittar och går i hagen varje dag - vilket han verkar älska! Om bara lite drygt en månad får jag nog sitta på honom igen, ser fram emot det med skräckblandad förtjusning måste jag säga!
Dutchen är med hem från SM nu och ska få en välförtjänt vila nu när jag är borta, det behöver han verkligen - han har gått på max sen i april och det märks att han känner av det i kroppen nu! Så en hel vecka med bara hage och vibben och sen en vecka med hage, vibben och lätt longering kommer bli super för snyggingen!
Kaka och Rulle springer på fint och ska jobbas och motioneras av hästskötarna när jag är borta. Limbery har faktiskt sträckt sig lite i rumpan i hagen och får även han lite vila nu när jag ändå är borta - det är inge farligt men han verkar tycka att det gör lite ont.. Sibell får vila hon med och Sparven får gå i sjukhage och promeneras lite.
Beteshästarna  lever livet med massa mat och verkar inre bry sig det minsta om att jag ska bort :P
Sen så är Hernandez, Danny och Perazzi på Hviderup för träning och bli kvar där de här kommande veckorna iaf.
 
Dags att fortsätta packa upp tävlingskläderna, för att sedan byta och packa ner semester-outfits kanske!
Godnatt gott folk!
 
Fyller ut inlägget med en arkivbild som jag mer än älskar.

Äntligen hemma

 2012-08-06    00:23:40   av:.
Har precis kommit hem och hittat min mobil-laddare har inte lyckats packa upp nåt annat så inlägg från mobilen får det bli innan jag slocknar.. vilken helg det har varit, helt slutkörd nu! Ingen av Dutch och mina starter har varit bra men förutsättningarna har heller inte kunnat vara sämre.. jag skulle nog kunna skriva en bok om detta SM. Men just nu är jag för trött och nöjer mig med att skriva att alla våra starter har varit bitvis katastrof enligt mig, vi har ändå fått 66,5 %, 66,3 % och 68,3 % och blev toltalt 6a i SM 2012 (med 2 % ifrån silvermedalj på alla tre ritter ihopslaget, så det var jämt i topp) Jag kan inte säga att jag är nöjd för det vore en lögn, 6a i Sverige när vi presterat sämst av alla starter i år är dock helt okej. Bara att komma igen, nu är jag ju typ senior ;) Grattis till alla medaljörer, ni är det väl värda!!

Godnatt

 2012-08-03    23:27:03   av:.
Måste sova nu, men en snabb update. Min och Dutch start var inget att hurra över idag, en rörlig häst har tyvärr ingen nytta av att underlaget släpper och blir lite som rullgrus.. vi som har svårt med vinglandet fick ännu mer vingel och några dyra missar. 66,5 % och en 7e placering blev det efter ojämna domarsiffror (68 %, 67 % och 63 %) Menmen arrangören har varit duktiga och försökt fixa banan hela kvällen så vi hoppas på bättre förutsättningr imorgon och tar nya tag då :) Förövrigt så njuter vi av SM 2012 på alla sätt! Och vi ber om era tummar vid vår strart 10.10 imorgon, håll hårt! ;)

På plats i Kågeröd.

 2012-08-02    17:44:39   av:.
Nu är vi på plats i Kågeröd, igår kväll tränade jag för bästa Jessica vilket gick väldigt bra! Hon medför alltid något speciellt lugn till både mig och Dutch, så piruetterna funkar tex klockrent! Härligt att ha så bra tränare!! Nyss så dansade min snygging igenom veterinär besiktningen som vanligt och snart anländer min andra enormt duktiga tränare. Då är det dags för ett lite lugnare träningspass på tävlingsbanan för mig och Dutchen! Imorgon är det första start, spännande!!

Sitter i lastbilen igen

 2012-08-01    13:30:42   av:.
Nu rullar vi påväg ner mot Skåne igen, hann inte blogga nåt igår tyvärr - det var dom vanligt full rulle med Mattias träningarna och efter det fick vi besök av Lollo från Equalityline som visade alla nyheter för vår och sommar 2013! Som vanligt blev jag förälskad i hälften och har redan börjat planera sparandet för att ha råd med nya underbara plagg!! Sjukt snygga grejer må jag säga! När vi kollat igenom och beställt massor till butiken var det plötsligt kväll och tid för fodring.. sen drog nästa kaos igång och jag påbörjade min panikpackning för SM-resan! Tur att jag fått in vana på vad som jag behöver ha med och tur att jag har snälla Rebecca som hjälper till med alla hästgrejer -annars skulle jag aldrig hinna! Imorse var även Annika hos oss på besök och behandlade Kaka, Limbery och Hernandez. Hernandez är förövrigt med oss ner nu, han ska få komma till Hviderup för lite träningsläger igen :) Nu ska jag vara social med min snälla far som kör! Ha det bäst, vi hörs!
Designad av www.tinkas.blogg.se