Kort update.

 2012-09-20    00:10:00   av:.
Det här med bloggen går ju lite sådär, men det är inte en lugn stund häromkring.. Igår åkte vi hela vägen hem från Hviderup, efter att jag hämtat far min på tågstationen vid halv 11 tittade vi på när Mattias red några hästar och pratade lite upplägg runt våra hästar med honom. Efter den långa resan hem rullade vi in på gårdsplanen här i Lista vid ca 22, då det var dags att kvällsfodra. Jag skulle sedan packa upp lite smått, äta och duscha, när allt detta var gjort orkade jag inte ens logga in på bloggen, tyvärr.
 
Dagen har spenderats med att packa upp resten av grjerna som varit med på vår resa, det var inte lite vill jag lova! Men det är skönt att nästan allt är uttaget från lastbilen nu och att tvättandet är påbörjat iaf :)
Sen så har jag varit med Hernandez (som följde med upp från Skåne igår) och tränat på Ericsberg med Knytkalaset, det gick ganska bra - han var dock väldigt spänd, men det får man vara när det är första gången man är på träningsturné.
Imorgon fortsätter träningarna med Knytis, tror att det blir Hernandez som får följa med igen, bra för honom att få lite miljöträning :)
 
Imorgon ska jag börja ladda upp bilder, lovar. Nu måste jag sova lite!
 
 
 
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Designad av www.tinkas.blogg.se