DETTA ÄR SJUKT!

 2011-03-29    11:51:22   av:.
Jag är sååååååååå anti det nya systemet på tdb så det finns inte ord för det!!

Skulle anmäla till de reginala/nationella tävlingarna i Stockholm i början av maj men det var ju såklart fullt - konstigt!
57 minuter, MINUTER, efter ordinarie anmälningstid öppnat så anmälde sig den första reserven! Då var klassen alltså full, efter 57 minuter!! Några säger "god framförhållning" men mindre än en timme är absurt!!
Man kan alltså inte jobba kväll längre eller träna runt 18.00 en dag där anmälningstiden öppnar till en tävling, för då måste man sitta som klistrad vid datorn för att ens ha en liten chans att komma med och få tävla. Man får lägga hela sitt liv i nån typ av paus läge så fort man ska anmäla till en tävling!

DETTA ÄR SJUKT!!
JAG ÄR SÅ ARG
 Anonym

skulle oxå amn till den tävlingen men det sket sig!! Detta funkar INTE! skönt att du tar upp det!

 2011-03-29    13:35:34
 Sofie

Jag håller med! lyckades komma med som sista anmäld kl 19 samma kväll... då var redan flera klasser stängda. Tror också att det blir så att det är många som bara anmäler sig för att komma med och sen tar tillbaka sin anmälan, eftersom det går att göra ganska sent inpå tävlingen, då får ju också arrangörerna problem/jobb med att plocka in reserver. Eller så kanske de inte får fullt i klasserna om ryttarna valt en annan tävling. Det är också så dumt att det inte längre går på vilket distrikt man tävlar för, och att juniorer och YR inte har företräde, tycker synd om dem!



Ett tips, maila Lena Svensson på förbundet och framför dina åsikter, vet att dom vill ha in alla ryttarnas åsikter, det är ju det enda sättet vi kan få ändring på detta, att framföra åsikterna till distriktet. ( det har jag redan gjort, och fick också svar)



Ha det fint!

 2011-03-29    14:35:46     URL: http://sofieanderssondressyr.blog.se
 Madde

Det nya systemet är kanon på många sätt MEN detta är nog ett av de riktigt dåliga punkterna ännu.

Förhoppningsvis blir det ändring om det uppmärksammas av oss ryttare!

 2011-03-29    20:05:58     URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/
 Malin

jag håller med! Skulle också anmäla den tävlingen (om det är Livdragonerna den 6-8 maj du menar) men hamnade som reserv efter två timmar, helt sjukt. Har fått amnäla till 3 tävingar till samma helg för större chans att få plats på någon utav dem. Stockholm är värdelöst på det sättet! (Superfin sadelkammare f.ö. lånade en bild av dig till min blogg, hoppas det är ok! länkade såklart var bilder är tagen ifrån)

 2011-03-30    21:02:31     URL: http://malintholf.blogg.se/
 Karro Grape

Vill man rida MsvC på häst i stockholm handlar det verkligen om att hänga på låset när anmälningen öppnar. Vi ska ha en regional MsvC under påskhelgen (kan tillägga att det är tre klubbar till i stockholm som har samma klasser samma helg), och TRE MINUTER efter att anmälningen öppnat var det tvärfullt.. DET är sinnessjukt!

 2011-04-03    23:39:30     URL: http://karrodandy.blogg.se/
 Sanna

Till alla ovan; Jag är glad att höra att fler tycker som jag, det måste bli ändring på detta senaste inför nästa säsong! Tror att det kan bli så oxå eftersom vi är så många som är negativa till det. Jag håller iaf tummarna!! /Sanna

 2011-04-17    23:17:53
 Abdullahinikita

You have done a great job with everything on this site. I Love your site

 2011-10-10    15:48:11     URL: http://abdullahinikita.blogfrombed.com
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Designad av www.tinkas.blogg.se