Falsterbo Horse Show 2011.

 2011-07-06    23:51:56   av:.

Hej och hallå alla bloggläsare.
Hoppas allt är bra med er, här nere i Falsterbo rullar allt på för fullt. Har dock haft problem med elen till lastbilen så jag har inte kunnat uppdatera bloggen överhuvudtaget tyvärr.. Men nu har allt löst sig och jag har tillgång till dator samt Internet.

Det känns som om vi har varit iväg i en halv evighet, trots att det bara är några dagar. Antagligen för att vi har haft så mycket att göra.. I måndags anlände vi till Falsterbo, jag red lilla Danny inne på dressyrbanan på kvällen. Han var väldigt duktig, inte alls så tittig och spänd som jag först trott. Självklart var han lite spändare än vanligt- det är nog alla hästar här. Banan här är ju extremt stor och det händer saker precis överallt runtom.

Dannyboy startade sedan på tisdag morgon, han var ännu finare än vad han varit dagen innan. Riktigt duktig, tittade bara ”till” en gång på den stora planschen som föreställer en stor hingst under resultat tavlan. Som sagt – mycket duktig kille! Jag red dock fel en gång, la ökningen längs långsidan (som i lätt A:3an) istället för på diagonalen som det ska vara i detta program (som för övrigt är nästan precis som lätt A:3). Riktigt surt, menmen livet går liksom vidare. Och vi var inte super nära en finalplats ändå, så de 6 poängen hade inte gjort så stor skillnad.. Jag var iaf mycket nöjd med honom, han har ett fantastiskt psyke!

Idag red Mattias både Perazzi och Limbery, Perazzi var väldigt spänd och kunde inte visa upp en enda rörelse så bra som han egentligen kan.. Men som alla vet, iaf alla som varit här, så är ju detta en extremt svår arena för unghästarna att tävla på. Limbery skötte sig utmärkt sett från den synvinkeln, såg inte speciellt bekymrad ut alls över de störande faktorerna och all publik. Mattias sa dock att han var lite spänd, så de fick några missförstånd och därigenom några missar.. Dessa drog ner total procenten tyvärr, utan ett par av dessa onödiga missar hade de gått till final. Tror de placerade sig på en 18e plats till slut. Vi var iaf jätte nöjda med honom, han är ett stort framtidshopp!

Imorgon ska vi väl hjälpa Mattias med hans tre (!) 7åringar, sen blir det lite allmänt strosande på tävlingsområdet, kanske lite shopping och till slut en resa till Hviderup så att jag kan träna lite!

Bilder kommer, lovar er att ni ska få se massor av fina bilder.
Ha det bra, så hörs vi!

 Petra

Längtar efter bilder!! Berätta gärna om du fyndar nåt fint oxå! :))

 2011-07-07    00:01:04
 bloggföljare

Vill också se bilder.

 2011-07-07    19:44:39
 Emma

Väldigt trevlig ritt du gjorde med Danny i tisdags. Ett stort plus för galoppdelen!!!

 2011-07-09    16:06:15
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Designad av www.tinkas.blogg.se