Tjo.

 2010-12-14    23:32:00   av:.

Allt bra med er ute i vinter Sverige?
Bara bra här, förutom lite ryggont och att bloggen krånglat.. Något nu har märkt? Den cpade sig igår kväll och idag, lite pga av det som det varit så pass dålig uppdatering från mitt håll, plus att jag inte lyckats att svara på de sista kommentarerna från er läsare.. Ska försöka igen efter att det här inlägget är färdig skrivet och publicerat!

Hoppas ni gillade hemsidan förresten!? :)
Om du inte sett den än, så gå in och kolla här; http://www.sannanilssondressyr.se/

Idag har det varit lite folk och jobbat i ridhuset vilket gjorde att jag var tvungen att flytta fram ridandet några timmar, lite jobbigt med sena kvällar.. Men hann dock longera Cauchy och Dutch samt rida lille Rulle och Perazzi innan det var dags att avsluta arbetet för dagen. Alla fyra gjorde ganska bra ifrån sig, inget märkvärdigt men inget direkt strul heller!

Imorgon blir det en hektisk dag för oss i Lista, får besök av ett förestag som ska visa upp någon typ av vibrationsplatta för hästarna (fattar inte riktigt hur det fungerar, men ska fixa några bilder och mer fakta imorgon - laddar självklart upp det på bloggen), även några från agria/säker hästverksamhet kommer och ska kolla/godkänna stallet och en veterinär ska oxå komma och hälsa på! :)


Cauchy som 3 åring. Bilden kommer från förra ägaren.

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Designad av www.tinkas.blogg.se