Näst sista dagen på året..

 2010-12-30    23:55:00   av:.
Japp det var det idag.. Imorgon är det nyårsafton och i övermorgon har 2011 tagit sin början.

Red Dutch till att börja med idag, det gick ganska bra men han var lite väl het i galopp-skritt övergångarna. Det blir att träna lite mer på dom imorgon. :)
Fortsatte med att motionera Perazzi, som var fin som vanligt. Lite stel i ena sidan dock, igår när jag inte krävde så mycket av honom märktes det inta av överhuvudtaget, men så fort jag ville att han skulle ta i lite mer och jobba genom kroppen lite bättre idag så blev det små problem.. Men inga som inte gick att lösa!
Joggade sedan lilla Danny, som jag inte ridit sen den dagen jag åkte av, han fick ju efter det sin vintervila och har sedan longerats igång sakta men säkert. Han var något springig och het men annrs flöt allt på mycket bra!! :)

Hoppade efter lunch upp på Rulle och motionerade honom en stund.. Det gick bra - full fart framåt kan man säga! Han är verkligen underbart glad i att arbeta, så söt! Vände snett igenom några gånger, gjorde några halter, le en och annan volt och fattade galopp helt själv! :D






Bildbevis på att ponnyn går att rida, det är lite synd med blixten i hans ögon dock.. Bortse ifrån att den lilla ponnyn är extremt långhårig oxå.. :P

Var iväg och handlade all mat till nyårsafton (och ännu mera godis) med Rebecca efter detta och avslutade sedan kvällen med att longera både lilla Morris och Kaka!
 Saga

Aw, vad söt han är 8)

 2011-01-01    15:44:12     URL: http://dreamsphere.blogg.se/
 Sanna

Saga; Ja, men just nu ser han mer ut som en lurvig skogsmulle än en dressyrponny ;P /Sanna

 2011-01-01    16:59:00
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Designad av www.tinkas.blogg.se