Fars dag.

 2010-11-14    23:36:16   av:.
Hej och hallå bloggen, söndag idag igen då - men inte vilken söndag som helst utan idag är det Fars dag! (Tyckte nyss att det var det, men så var tydligen inte fallet - ett helt år sen sist..)

För mig gjorde detta inte jätte stor skillnad, förutom att middagen förtärdes hemma (i mitt gamla hem) tillsammans med hela familjen. Avslutade kvällen med god dessert och packet öppning för den enda mannen i huset (Pondus går under "det" efter kastrationen).

Annars var denna söndag precis som alla andra, tog det ganska lugnt på förmiddagen efter att ha sovit nån timme mer än vanligt, plockade i lägenheten, tvättade lite kläder och åt en rejäl frukost. Skön start på dagen.
Hade fortsatt tjatter dag med Liza (hästskötaren) idag, men hann rida tre pållar ändå. Dutch tog bara en promenad, vila från bett och sadel. Men de unga killarna fick jogga lite lugnt - de var duktiga men pigga.

Denna fars dag efteranmälde jag till en tävling i Farsta, en Lätt A:3a som går av stapeln i slutet av veckan - hoppas vi får vara med!

Imorgon är det träning för Liane i Nyköping - ska bli riktigt kul!


Pappa som hästskötare.

Grattis till alla pappor!!
 Liza

Stackars Pondus </3 Aldrig kommer han få några farsdag-presenter heller!

 2010-11-15    09:15:18
 Sanna

Liza; Ja det är lite synd om han faktiskt.. x/

/Sanna

 2010-11-15    21:13:07
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?
Designad av www.tinkas.blogg.se